Qui som?

Troncsijoc som una empresa de la Garrotxa especialitzada en el disseny, la construcció i la instal·lació d’espais de joc per a escoles, espais públics, empreses i particulars. Sota el lema de reEvolucionen els espais de joc, oferim espais fets a mida, homologats i construïts amb troncs i fustes de màxima qualitat i proximitat

Toncsijoc va néixer de sinergies professionals i familiars. Va ser fundada pel Martin i en Franz, que són professionals de la construcció i la bioconstrucció amb fusta; i la Laia i la Carla expertes en educació, sostenibilitat i comunicació.

Troncsijoc està creada a partir d’una mirada d’infància que situa el joc com a font d’aprenentatge, l’aire lliure com a espai de benestar i l’estètica i l’ètica com base de qualitat.

Origen

L’activitat laboral d’en Martin Krug i d’en Franz Rosenow s’inicia en paral·lel, l’any 2003 i 2008 respectivament, en finalitzar els seus estudis de Zimmerer a Alemanya, com a constructors amb fusta. Després d’una experiència de més de deu anys treballant de manera individual en la construcció amb fusta i la bioconstrucció comencen l’any 2016 a treballar plegats. A principis del 2017 constitueixen Troncsijoc. S’uneixen al projecte la Laia Panyella amb un sòlid bagatge en el món educatiu com a mestra i ambientòloga i la Carla Castanyer amb experiència en el món de la comunicació.

Troncsijoc és fruit de les sinergies laborals dels quatre i l’amistat de dues famílies.

També et pot interessar…