Escola Bisaroques

Lloc: Olot, Garrotxa.

Any: 2020

La Re-evolució dels espais de joc de l’Escola Bisaroques va ser un projecte dissenyat conjuntament amb l’Escola i l’AMPA.

Pels més petits es va dissenyar un espai amb un circuit bàsic de troncs horitzontals, verticals i una estructura reciproca. També una caseta cau amb accés per ambdós costats i un espai a l’interior.

En un altre espai de l’escola i aprofitant un desnivell en el pati es va crear pels més grans un conjunt amb una rampa de fusta i un tronc escala per accedir a la part alta. La rampa de fusta acaba a un petit sorral.

I l’estructura estrella d’aquesta re-evolució són les dues torres amb el pont penjant. Aquest element de joc té múltiples funcions. De base són dues torres altes i un pont que les entrellaça. Les dues torres tenen accessos per pujar i baixar diversos (rampa de fusta, rampa per escalar, escala.). Les parts baixes de les torres són obertes i unes fustes horitzontals en forma de lleixes multipliquen les possibilitats de joc.