Mirades

Quatre mirades orienten els espais de joc de Troncsijoc: la pedagògica, l’ambiental, la qualitat i la personalització.

Mirada Pedagògica

Troncsijoc té un component essencial en els seus productes i serveis i és que té una mirada molt atenta a com poden ser aquests espais de joc vinculats a tres grans necessitats dels infants: el contacte amb l’aire lliure i els materials naturals, el joc com a necessitat vital on l’infant pot ser i el moviment lliure vinculat als reptes que poden generar els espais.

Amb una intenció de generar espais de joc el màxim pol.livalents possibles, on l’espai convida a l’infant a estar i ser, deixant-se sorprendre pel que hi pugui passar.

Mirada Ambiental

Vivim a la natura i estimem el territori. Per a Troncsijoc és important considerar quins materials fem servir, d’on venen i com estan treballats. Apliquem l’ecodisseny a les estructures.

\

Utilitzem matèria primera de proximitat

\

Els troncs que utilitzem provenen de tales responsables de boscos de la Garrotxa

\

Utilitzem materials resistents a l’ús i, duradors a l’exterior

\

Generem residu pràcticament zero

\

Prioritzem l’eficàcia en els desplaçaments pel territori

A Troncsijoc vetllem per minimitzar la petjada ambiental que deixen cada una de les nostres creacions.

Mirada Qualitat

A Troncsijoc la qualitat està tant en els materials com en els acabats.

Tot el material que treballem l’avaluem de manera individual. Així assegurem un resultat final excel·lent i que garanteix la màxima durabilitat a l’exterior. Preservem al màxim l’essència natural dels troncs amb un acabat de qualitat.

La feina ben feta és el resultant de la nostra àmplia experiència i metodologia de creació: treballem de manera individual cada peça per generar la perfecció i la bellesa que es mereixen els espais de joc. La nostra experiència i professionalitat es veu en cada un dels nostres productes.

Compliment de la normativa

  • Totes les estructures compleixen la normativa UNE 1176
  • Les nostres estructures de fusta se certifiquen després de la instal·lació per l’empresa internacional TÜV Rheinland.

Mirada Personalització

A Troncsijoc escoltem la necessitat, dissenyem, i proposem l’espai o les estructures que més s’adapten a les necessitats dels infants, les famílies i les persones que els habiten. Creem sobre demanda i, per tant,  cada espai de joc serà únic i adaptat a les vostres expectatives.

Cada projecte és un camí que encetem plegats i una oportunitat per crear un espai de joc a la vostra mida.

A Troncsijoc es treballa de manera manual, no industrial. Cada creació està realitzada a mà per professionals.  Cada estructura té un tronc únic.

També et pot interessar…