Equip

Martin Krug

Martin Krug

En Martin va finalitzar els seus estudis de Zimmerer l’any 2000. Va ser el punt de partida d’un viatge on l’aprenentatge i la construcció en fusta han estat l’eix principal.

En Martin entra al bosc amb una mirada oberta, buscant elements que el sorprenguin. Aquests elements són els que l’inspiren per la creació d’espais de joc i conformen també la mirada que aporta a la gestió de l’empresa.

Gaudeix de les connexions amb les persones, amics i família i els uneix amb en Franz l’admiració per la construcció i la bioconstrucció. Junts s’equilibren i aconsegueixen un resultat exquisit en tot el que creen.

Franz Rosenow

Franz Rosenow

En Franz finalitza els seus estudis de Zimmerer l’any 2008 a l’escola de Biberach (Alemanya). Inicia una carrera de treball amb la fusta com a constructor i creador de mobles per compte pròpia.

A en Franz l’apassionen el bosc, la natura, la muntanya i les excursions amb els amics i la família. Li agrada treballar amb les mans: la seva formació com a zimmerer i el seu perfeccionisme li donen un fer delicat i respectuós en tot el que crea.

Amb en Martin generen un tàndem perfecte que traslladen a les peces de Troncsijoc.

Laia Panyella

Laia Panyella

Mestre, educadora i tècnica ambiental amb més de vint anys d’experiència en el món de la infància. És també acompanyant infants, famílies i equips docents des del món emocional i la mirada sistèmica amb RANURA. 

La Laia s’ocupa de què Troncsijoc sempre tingui una mirada posada en la infància i en els reptes que ens planteja la societat. Aporta un sòlid element reflexiu en cada una de les creacions i un elevat valor afegit en cada espai de joc que es crea. Idea els espais vinculats a l’exterior, al joc i el moviment lliure. 

Qui la coneix, sap que és un gran tresor tenir-la a Troncsijoc.

Carla Castanyer

Carla Castanyer

Geògrafa, compromesa amb la família i amb el món rural. Acompanya a Troncsijoc des dels inicis, posant veu i imatge a allò que som. Coordina i organitza la comunicació interna i externa de l’empresa

La Carla està compromesa amb la infància i el joc lliure, fent valdre la natura i la feina ben feta.

És un eix vertebrador en la gestió i el funcionament de Troncsijoc.

Les quatre conformen l’essència de Troncsijoc. Cadascú és una peça clau. Cadascuna a la seva manera aporta el que és, des de la part professional a la vital: els seus desitjos, la seva il·lusió, la seva mirada.

Juntes generen espais de treball i reflexió. Gaudint i agraint tot allò que fan i que reben.

També et pot interessar…